Logo De Boemerang

Doorstart (aug. 2014) van kringloopwinkel de Boemerang.

Gelukkig, kringloopwinkel de Boemerang blijft bestaan. Na alle perikelen rondom stichting Cardanus was het onzeker of de winkel zou kunnen voortbestaan. Na vele inspanningen van met name bedrijfsleider Abel Claassen is het toch gelukt de Boemerang voor Amstelveen en omstreken te behouden. Er is een nieuwe stichting opgericht en er wordt nu zelfstandig doorgewerkt.

In de nieuwe opzet blijft werkgelegenheid een belangrijk speerpunt. Alle arbeidsplaatsen van vaste en vrijwillige medewerkers zijn behouden gebleven, evenals de werkplaatsen voor begeleid werken, en detachering.

Door training en opleiding creƫert de Boemerang voor velen een kans op de arbeidsmarkt: van (maatschappelijke) stages voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en MBO tot een leerwerkplaats voor mensen uit de psychische zorg om re-integratie te bevorderen.

Onze kringloopwinkel staat nog steeds voor duurzaamheid en we zijn de inwoners van Amstelveen en omstreken dan ook dankbaar dat zij massaal hun spullen inbrengen op de Maalderij 8. Dat we door uw inbreng van bruikbare goederen de afvalberg een stuk kleiner kunnen maken mag natuurlijk duidelijk zijn. Zoals vanouds verkopen we in onze winkel aan de Maalderij 8 artikelen zoals boeken, kleding, tassen, schoenen, sieraden en accessoires. In onze winkel aan de Binderij vindt u huisraad, meubelen, verlichting, sport, speelgoed, wit en bruingoed, cd`s, dvd`s en platen, schilderijen en spiegels.

In de winkel zien we veel verschillende klanten. Bent u op zoek naar dat ene boek dat u nog niet in de boekenkast heeft staan, servies voor de student die op kamers gaat, of die retro lamp die u altijd al had willen hebben? Wij hebben het voor u, en voor de prijs hoeft u het ook al niet te laten! Namens het gehele team van kringloopwinkel de Boemerang bent u van harte welkom.

Heeft u interesse om als vrijwillig aan de slag te gaan in de Boemerang? Vraag in de winkel naar een inschrijfformulier; u bent van harte welkom.

Openingstijden Maalderij 8 en Binderij 27: ma. t/m vr. van 9.30-17.30 en za. van 10.00-17.00.

Inbreng van goederen op Maalderij 8: ma. t/m vr. van 9.30-17.00 en za. van 10.00-16.30.